13 Ekim 2013 Pazar

Play-Doh ile Harikalar Yaratıyoruz :)


Evet, Play-doh oyun hamurlarıyla harikalar yaratmaya devam ediyoruz. Bu bitirdiğimiz, daha doğrusu kuruttuğumuz kaçıncı kutu bilmiyorum. İki hafta önce yeni bir seri aldım, onun da iki rengini karıştırıp böyle grimsi bir renk elde ettiler. Pek çok oyun hamuru markası denedik ama yine en kullanışlı ve kalıcı olan Play-doh markası oldu. Hem daha geç kuruyor hem de oynadıktan sonra elde yağlı, yapış yapış bir his bırakmıyor.


Bu fotoğrafta Deniz bey kahvaltılık salam yapmış, annesine onu gösteriyor.


Bu fotoğrafta da kullanmadığım bilmem kaç parça mutfak robotunun parçalarından faydalanıp güya pervaneli kuş yapmışlar. Kuşlara da yazık ama değil mi?! Takıversek birer pervane de yorulmasa zavallı kuşlar :)



Oyun hamuruyla oynarken kalıpların ve diğer malzemelerin özellikle canlı renklerde ve birbirinden farklı renklerde olmasına dikkat ediyorum. Böylece hem Türkçe hem de İngilizce renk çalışmamız daha kolay oluyor. Canlı, parlak renkler hafızada kolay yer ediniyor.

Eee evde bu kadar salam varken, gelin buyrun bir kahvaltı edelim hep birlikte :))





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bitmeyecek Öykü

Ve Bitmeyecek Öykü bitti! Kitap bir çocuğun, sınırsız bir hayal gücünün var ettiği Fantazya diyarına yolculuğunu konu ediniyor özünde. An...